Materiale

Cu ajutorul materialelor testate si calitative orice ideie poate deveni realitate. Daca e sa vorbim de materiale va oferim cataloage variate din PAL melaminat EEGGER, Kronospan, Kronopol, CLEAF. Palul este unul dintre cele mai intilnite tipuri de materiale din care este confectionata mobila moderna. PAL-ul a inceput sa inlocuiasca multe piese din mobilier care erau fabricate din lemn masiv, dupa tehnici traditionale.

Calitatea cantului cind vorbim de mobilier confectionat din PAL, poate decide durata de viata si aspectul mobilierului pe care il achizitionati pentru urmatorii ani (de ex: cantul ABS).

Pentru persoanele care isi doresc sa investeasca intr-un mobilier cu o durata lunga de viata, MDF-ul este cel mai rezistent dintre cele doua tipuri de materialE. MDF-ul este materialul vopsit de catre noi in culorile pe care vi le doriti, anume asa, fiindca si aici gama este foarte variata. Fronturi din MDF vopsit lucios, MDF vopsit mat, MDF furniruit (sponat), MDF vopsit cu efecte speciale: foita de argint, metalizat, filamentoso. MDF acrylic, MDF acoperit cu PVC ne permit sa micsoram timpul de producere diversificind alegerea dumneavoastra. Calitatea vopselei ICA(italiana) va da o rezistenta mecanica MDF-ului vopsit.

Adesea persoanele care cumpara o locuinta sau isi renoveaza bucataria petrec o multime de timp pentru a decide ce tip de blat de bucatarie se potriveste cel mai bine cu noul design gindit. Cand te gindesti la asta, ar avea sens, deoarece exista mai multe tipuri de blaturi de lucru dintre care sa alegi si preturile variaza in functie de fiecare tip:

  • piatra acrilica, piatra naturala – blaturi cu o compozitie de 93% de particele din quartz (Montelli, TechniStone, Samsung, Staron),
  • placi laminate(EEGGER, PFLEIDERER).

Elementele de decor ca bambucul, ratanul, pielea, sticla, oglinzile fac proiectele propuse de noi desavarsite, inedite si tin sa accentuieze stilul propus.

Furnitura

Mecanismele definesc normele de functionalitate, calitate si confort al mobilierului. Furnitura creeaza combinatia perfecta dintre tehnologia inteligenta, functionalitate si design. Va oferim diverse sisteme de deschidere de la firme cu renume ca Hettich, Blum, Kessebohmer, Teko, STARAX, Samet. Minerele (Gamet) variate sunt detaliul care dau finisarea mobilei.

In sinteza generala: aventos, sertarele Tandem Box si balamalele cu amortizare de la Blum, mecanismele cu deschiderea usilor duble de la Kessebohmer, usile glisante, patinele telescopice, ledurile etc., vor crea functionalitatea mobilierului d-stra.

Sfaturi pentru intretinerea mobilierului

Mobila poate fi intretinuta cu emolienti obisnuiti de indepartare a prafului existenti in comert. Foloseste aceste spray-uri antistatice impreuna cu o cirpa moale de bumbac. Suprafetele mobilierului nu trebuie curatate cu solutii care contin inalbitori, substante abrazive, dizolvante, acide sau alcool.

Daca trebuie sa lustruiesti un blat din PAL, poti utiliza o ceara speciala de lustruit pentru lemn. In lipsa unui astfel de produs, se foloseste o cirpa moale inmuiata in detergent diluant.