Despre noi

Compania SC “Primobil-Lux” SRL sta la dispozitia clientilor care apreciaza: calitatea superioara, designul exclusiv si pretul cel mai bun. Pe piata autohtona de producere a mobilei “Primobil-Lux” SRL a fost creata in anul 2003. Primii pasi in acest domeniu au fost siguri prin procurarea strungurilor performante, implimentarea tehnologiilor moderne, angajarea muncitorilor calificati. In timp, dupa o activitate productiva a fost posibila trecerea de la spatii mici la amenajarea unei sectii de producere moderne si spatioase. In cadrul sectiei de producere gasim spatii pentru asamblarea mobilei, locuri dotate cu strunguri si tehnica, precum si camere de vopsire a detaliilor.

Designerii experimentati tin sa creeze clientilor nostri o mobila cu personalitate. Activitatea de un deceniu a companiei si-a pus amprenta asupra accesoriilor utilizate si functionalitatii furniturii performante.

Va putem asigura ca pe piata autohtona de producere a mobilei raportul PRET/CALITATE este cel mai competitiv, oferindu-va o deservire impecabila si o garantie a produselor procurate.

Valorile noastre sunt dinamismul, loialitatea, respectul si increderea. In calitate de producator cu traditie in domeniul asamblarii mobilei, facem acest lucru cu pasiune si dragoste pentru arta.

Nu exista o singura modalitate, Nu exista o singura perspectiva – designul individual este mai cautat ca niciodata! Fie clasic, fie cu structuri si decoruri inovatoare(moderne) va putem crea un climat interior placut.

 

Avantajele mobilierului la comanda

 1. Optezi pentru mobila la comanda, cand nu gasesti ceva pe plac in magazine, sau in cazul ca ai nevoie de mobilier nestandart cu dimensiuni si forme nestandarte.
 2. Sa economisesti tocmai printr-o investitie initiala mai mare pentru materiale si accesorii, pentru a nu schimba des mobilierul.
 3. Volumul spatiului tau poate fi acoperit cu bun gust, apelind la serviciile unui bun designer profesionalist. In acelasi timp spatiul se poate optimiza la maximum si fiecare centimetru patrat  este folosit si pus in valoare.
  Proiectul personalizat insufleteste si confera un plus de originalitate propriei tale locuinte.
 4. Proiectul tau poate fi flexibil si cu o posibilitate de ajustare a design-ului.
 5. Atunci cand ai o idee despre mobilierul dorit, insa aceasta idee nu este bine construita si definitiva, atunci noi iti venim in ajutor si stabilim impreuna un concept de design, precum, si imbinarea armonioasa a corpurilor de mobilier cu celelelalte elemente decorative din interiorul amenajat.
 6. Bugetul poate fi gestionat cu mare acuratete. Zona economica – bucatarie din PAL melaminat 18 mm si cu canturi ABS.
  Daca designul este important atunci optezi pentru MDF vopsit sau MDF cu PVC.
  In cazul cind esti fanul bucatariilor rustice iti ramane ca optiune lemnul masiv. Actuul este al tau pentru ca sa stii din start in ce gama de cost te incadrezi cind mergi sa comenzi un astfel de mobilier.
  Deci, selectarea materialelor raman la alegerea ta.
 7. Feroneria sunt si ele importante. Poti alege cu usurinta o varianta economica, avand furnitura standard sau poti opta pentru feronerie de ultima generatie (ex: aventos, balamale cu amortizare Blum,Hettich, sertare Arcitech, Innotech, sisteme cargo de la Kessebohmer etc.)
 8. Chiar si la nivel emotional e bine sa cumperi mobila la comanda. Oamenii nu isi pun doar priceperea pentru a realiza mobila ta, ci si sufletul. Fiecare mobila la comanda are o poveste in spatele ei.

De ce trebuie sa fii clientul nostru?

 1. Suntem inovativi cautand noi forme si materiale.
 2. Ne straduim sa mentinem costurile la niveluri competitive.
 3. Respectam standartele de calitate a materialelor si a serviciilor.
 4. Suntem meticulosi pentru a preveni si a elimina potentialele surse de defecte in fiecare etapa corporativa.
 5. Livrare in timp si punctualitate in toate scadentele.
 6. Promovam interesele, cresterea si bunastarea tuturor resurselor umane.
 7. Imbunatatim continuu procesele de afacere cu partenerii si monitorizarea acestora.
 8. Mediul nostru de lucru: armonios si colaborativ satisface cele mai inalte standarturi de calitate realizabile in procesul de conlucrare cu clientul.
 9. Vedem comunicarea in prezent  si intr-un viitor ca un factor de succes si de crestere; de natura sa stabileasca o legatura puternica intre companie si consumator.